Branding

BRANDING

BRANDING

Så hva er merkevarebygging? Og hvorfor er det så viktig for din bedrift? Merkevarebygging er så mye mer enn bare en logo eller et grafisk utrykk. Når dine potensielle kunder tenker din merkevare, ønsker du at de skal tenke på hele kundeopplevelsen ... alt fra logo, nettside, dine sosiale medier, ditt produkt eller tjenester, måten du svarer på telefonen, til hvordan kundene opplever de ansatte. En bra merkevare kommer ikke av seg selv... det er en godt gjennomtenkt og strategisk plan.

Den beste branding er bygget på en sterk idé ... en ide at du og dine ansatte kan holde på, kan forplikte seg til, og kan levere på. Din merkevare må gjennomsyre hele organisasjonen. Når organisasjonen er klar på merket og kan levere på løftet av merkevaren, vil du se enorm frukt mens bygge merkelojalitet blant kundebasen.


Våre kreative sjeler i Tetriz ønsker å kunne bidra i samarbeid med dere, for å komme opp med en sterk idé til deres konsept, arrangement, produktlanseringer eller kampanjer via sosiale medier. Vi jobber hovedsakelig med branding innenfor vår egen bransje og kompetanse felt.

Det er viktig å skille seg ut fra alle andre! Vi har betydelig erfaring og ekspertise, og vi elsker å tenke nytt. Samtidig har vi et velutviklet og effektivt kontaktapparat uansett format dere måtte trenge.

Vi kan blant annet hjelpe til med sosiale medier, markedsvideoer, fotoshoots, tekstformuleringer, logo og slogan.

NOE AV DET VI TILBYR

ARRANGEMENTER

SOSIALE MEDIER

PRODUKTLANSERING

MARKEDSVIDEO

KONSERTVIDEO

EVENTVIDEO