Event

EVENT

VI FÅR BRIKKENE DINE TIL Å FALLE PÅ PLASS

Ordet “event” handler for oss i Tetriz om å gi deg og dine ansatte gode opplevelser og minner, økt lagfølelse og en ny giv til kommende arbeidsøkter.

Vi har betydelig erfaring og ekspertise, og vi elsker å tenke nytt. Samtidig har vi et velutviklet og effektivt kontaktapparat. Derfor kan vi arrangere store og små kongresser, jubileer, produktlanseringer, åpningsarrangementer, kick-off, seminarer og konferanser i alle formater, faglige samlinger, julebord …

Målet vårt er å ivareta dine ønsker, behov og tradisjoner – og de ideene du måtte ha selv. Samtidig vil vi kunne utfordre deg med faglig kritiske spørsmål for å sjekke om vi kan forbedre ideene dine. Slik ønsker vi å sørge for at vi skaper den unike opplevelsen du er ute etter. Og å sørge for at Tetriz til enhver tid er det byrået som får alle brikkene til å falle på plass for deg.

Fremdrift

Vi tar mer en gjerne en helt uforpliktende samtale med dere hvor vi ser på deres behov, ønsker og målsetninger for deres arrangement. Vi holder til mitt i Oslo sentrum ved Youngstorget, om dere vil komme på kafebesøk til oss, eller så kommer vi selvfølgelig til dere.

Alle innledende møter og samtaler er helt gratis, og dere forplikter dere ikke til å bruke oss som event leverandør før etter at vi har fremlagt budsjetter og plan for deres arrangement.

Vi håper dere ønsker å benytte dere av TETRIZ ” VI FÅR BRIKKENE DINE TIL Å FALLE PÅ PLASS”