Gruppereiser Island

Gruppe - og tema reiser til Island

Et helt unikt land!

Har din bedrift vurdert utlandsreise for neste kongress, julebord eller kick-off? Vi anbefaler Island på det sterkeste. Det er et helt unikt land med ekstrem natur, urgamle kultur opplevelser og et folkeslag som yter en service utenom det vanlige! Velkommen hjem til oss …

To av våre ansatte er Islandske, med famille bosatt på Island som har mange kontakter innenfor reiselivsbransjen. Det som er viktig for dere, er viktig for oss. Vi ønsker å plassere alle brikkene i samarbeid med nettopp deg og din bedrift. Vi vil ta høyde for dine ønsker, og bruke vår ekspertise til å skape den reisen som alle ansatte snakker om.

Island har mye og mangt å tilby, alt fra den dyreste luksusen til urgamle tradisjoner fra vikingtiden. Vi kan med sikkerhet derfor tilpasse reisen etter deres ønsker, formål og budsjett.

Muligheter

Vi tilbyr vår kompetanse til grupper fra 15 personer og oppover til bedrifter, skoler og privat. Under har vi illustrert et lite knippe av aktivitetene som du kan oppleve på Island. Det finnes ingen fasit på hvor lenge dere burde være på Island. Vår anbefaling er å reise til Island på torsdag, med retur på søndag – da vil dere få tre kvelder og to hele dager med opplevelser.

Vi kan hjelpe til med reservasjon av fly, all logistikk på Island, overnatting, måltider, aktiviteter/opplevelser, møter, konferanse, fest og mye mer. Vi kan hjelpe dere med absolutt alt dere skulle ønske fra A til Å. Dersom dere ønsker å håndtere deler av dette selv, kan dere velge å bruke oss, kun på deler av reisen til Island.

Vi er her for dere, ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr et helt gratis og uforpliktende møte(r) eller telefonsamtale(r) om Island som potensiell destinasjon.

Aktiviteter

The Golden Circle // Geysir

The Golden Circle // Þingvellir

The Golden Circle // Gullfoss

Jeep safari

Bláa Lónið

Snøscooter safari

Islandshester

Hvalsafari

Is grotte vandring

Snorkling & dykking // Thingvellir

Harpa // konsert og opera

Icelandair // Samarbeidspartner