Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding styrker samholdet

Hva er hensikten med teambuilding og hvordan kan det hjelpe din bedrift? Spørsmålet har du garantert stilt deg selv. Fortvil ikke - når du er ferdig med å lese dette, er du ikke i tvil om at din bedrift kan ha stor nytte av teambuilding.

Behovet for teambuilding oppstår når et selskap har ansatte på ulike nivåer, som er sammensatt på tvers av personlige og kulturelle forskjeller. Disse forskjellene kan styrke samholdet og produktivitet, men om man ikke er klar over dem, kan det skape splittelse innen de ulike avdelingene i din bedrift. Og det er her teambuilding kommer inn i bildet.

Helt grunnleggende går teambuilding ut på å stimulere samholdet i en gruppe, og fokusere på konsernets felles mål og ambisjoner. Samtidig kan teambuilding, som en sekundær effekt, forbedre personlige relasjoner mellom ansatte og bidra til at styrkene og svakhetene kan utnyttes og håndteres bedre i din virksomhet.

og får frem det beste i deres ansatte!

I teambuilding øvelser er lagets innsats med andre ord i fokus. Øvelsene oppfordrer deltakerne til å samarbeide og koordinere en felles tilnærming som tar hensyn til de individuelle forskjellene i gruppen. Samtidig lærer øvelsene de ansatte å stole på hverandre – og samtidig innse at gruppen kan løfte flere og løse komplekse oppgaver hvis alle jobber sammen.

I tillegg til å styrke samholdet bidrar teambuilding til en høyere arbeidsmoral. Teambuilding-øvelser styrker organisasjonen som helhet og skaper gjensidig tillit hele veien fra toppen av selskapet og nedover.

Teambuilding får med andre ord frem det beste i dine/deres ansatte, øker produksjonen og styrker samholdet i bedriften - derfor bør du prioritere teambuilding i din bedrift.

TETRIZ - Teambuilding kan fint kombineres med årsfester, kongresser etc. Eventuelt arrangeres helt separat fra andre aktiviteter. Vi skreddersyr teambuildingen for din bedrift. Under har vi listet opp noen forlslag …

Aktiviteter

Olympiaparken Lillehammer

The Mission Chamber

Curling

Canvas Hotel - Telemark

Klatring

GoKart

Rib

Rafting

Sommerparken - Oslo

Paintball

Strategispill / Rebusløp

Hva ønsker dere? Vi skreddersyr teambuldingen for ditt firma!