Velkommen til Tetriz, og våre nye hjemmesider!

Prosjekter / februar 1, 2016

Velkommen til Tetriz, og våre nye hjemmesider!

Tetriz AS ble etablert februar 2013, tre år etter ønsker vi å presentere Tetriz i en “ny” utgave. Nå har vi blitt et fullverdig Eventbyrå som legger ned management og musikkavdelingen våres. 

Først og fremst ønsker vi å takke våre kjære artister for samarbeidet, som nå er ute i den store verden enten alene eller med nye managment – Nora Jabri, Erlend Bratland, Rex Ajieh, Pernille Svensen Øiestad, Daniel Johansen Elmrhari, Annsofi Klevfoss, Vilde Kjos Lie, Joachim Chim Thorkildsen og Steve Gold aka CREO. Vi ønsker dere masse lykke til videre med deres karrierer!

Nå kan vi med stolthet avsløre at Tetriz fra og med i år et fullverdig eventbyrå som satser på eventer, kongresser, konferanse, teambulding, gruppe – og temareiser til Island – rettet mot bedriftsmarkedet. I fjor høst fikk vi en god start under konkurransen ”Byens Beste Byrå” i regi av Nordic Choice Hotels, hvor vi ble kåret til det 4 beste eventbyrået.

Takk til alle tidligere samarbeidspartnere, og vi gleder oss til å jobbe med våre nye samarbeidspartnere som Nordic Choice Hotels, Icelandair, The Agency, Green Hat People Norway og flere…

Om du jobber i en bedrift som planlegger aktiviteter for det kommende året, ikke nøl med og ta kontakt med oss i Tetriz! VI FÅR BRIKKENE DINE TIL Å FALLE PÅ PLASS